Welkom op de website van Charlotte & Robin. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Charlotte en Robin zijn namelijk al 539 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Charlotte of Robin? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Robin en Charlotte

bezoekers: 8223
pagina's bekeken: 12917
www.onzebruiloftsite.nl
Het verhaal van onze liefde!Het verhaal begon ongeveer 10 jaar geleden in 2009. Robin en Charlotte kenden elkaar van het Altena College en zagen elkaar op een vrijdagavond in de soos. Ze raakten met elkaar aan de praat. Charlotte lustte echt geen bier, maar toch dronk ze, om indruk te maken, elke keer Robin zijn bier op. De vonk sloeg over en na deze soosavond begonnen ze elkaar krabbels te sturen op hyves, voegden ze elkaar toe op msn en stuurden ze elkaar smsjes. De eerste date was op vrijdag 20 november. Ze gingen naar de film '2012'. Een week later op vrijdag 27 november vroeg Robin verkering aan Charlotte. Vanaf toen was het 'aan'.

In de bijna 10 jaar dat zij samen zijn, hebben ze verschillende dingen meegemaakt:
- Charlotte kreeg de ziekte van Pfeiffer.
- Robin slaagde voor zijn HAVO diploma.
- Charlotte moest hiervoor meer moeite doen (cursus in Leiden, herkansing, nieuw profielwerkstuk maken). Uiteindelijk slaagde zij ook aan het einde van de zomer.
- Ze begonnen allebei aan een nieuwe opleiding op het NHTV en het Avans in Breda.
- Ze slaagden allebei voor hun rijbewijs.
- Charlotte slaagde voor haar SPH diploma.
- Robin heeft meerdere opleidingen geprobeerd, maar kwam er toch achter dat zijn passie bij 'ogen' lag.
- Robin startte met de opleiding 'optiek' en 2 jaar later slaagde hij hiervoor.
- Ze begonnen met het sparen voor hun uitzet.
- Ze gingen samenwonen in juni 2016 en een half jaar later kochten ze hun zwarte labrador hondje Skip.
- Zij begonnen samen aan een tweede opleiding. Robin ging voor 'contactlensspecialist'. Charlotte ging voor 'Verzorgende IG'.
- Een heel mooi moment in hun leven: op 30 juni 2018 ging Robin op zijn knie en vroeg Charlotte ten huwelijk heart Natuurlijk zei Charlotte: JAAAAA!!
- Charlotte slaagde voor haar opleiding Verzorgende IG.
- Robin is nog bezig met zijn opleiding contactlensspecialist, maar zal deze binnen enkele weken afronden.

In de bijna 10 jaar samen hebben zij veel meegemaakt en hier komen nog heel veel jaren bij!!!

'Mijn toekomst is met jou'

Veel liefs Robin en Charlotte